Ikan dan Fish
Ikan dan Fish
Home » Umpan Pacu Power

Umpan Pacu Power

TLL Lan Lubuk Pacu Kolam Wuping

Ikan - Umpan Pacu Power, Umpan dedak - pancing, A . tips umpan rohu 1. segenggam pelllet merah (direndam sampai lembut) 2. 3/4 dedak rohu 3. 1 bungkus dedak power 005 4. 15 ml minyak super power (ada di. Umpan Pacu Power, Blog pemancing professional, Saya hanya menggunakan roti gardenia yang dipotong dadu sebagai umpan. umpan versi lama la katakan. rata-rata saya lihat pemancing menggunakan pallet sebagai umpan.. Umpan Pacu Power, Umpan - fish hunter, Untuk kaki bottom, umpan memainkan paling penting untuk menaikan peluang tangkapan ikan dalam akan pancingan. selain itu, setiap umpan juga amat berlainan.

Video about Umpan Pacu Power

Umpan ikan patin dan rohu - trip memancing dan tips, Anonymous said ikan mmg makan umpan nie tp dlm 3 jam , sekor jer naik hahahaha ~ xde nak kongsi umpan lg power ke bro ?;] february 13, 2011 at. Resepi umpan 2 | abuhafiz2006's blog, 1. bahan-bahan: dedak halus 1 kg belacan 1 keping air secukup rasa cara membuat: 1: bakar belancan tadi sampai keluar bau 2: hancurkan belancan tadi dah. Malaysian mafia @ giant snakehead: umpan dedak, Kebiasaannye umpan balingan pertama tu aku tak biarkan lelama. lebih kurang dalam 3-5 minit tu aku tarik kendian pasang umpan barupastu baling pulak.

Related With Umpan Pacu Power

Copyright © 2012 Ikan, All trademarks are the property of the respective trademark owners.